Underbart!

Helt underbart väder å dagen har också varit helt underbar :)
Glömde att skriva igår men palla inte å var för trött, det hände då inte allt för mkt heller, mer än att man införskaffade sig en onepize :D blev en i rosa för den färgen var bara helt klart snyggast ;) idag började vi dagen med att gå en promenad på 9 km , inte illa kan jag säga! Sedan har vi bara myst i solen å haft det super mysigt! Ikväll blir det att se ngn av mina nya filmer med Stefan o Krister som jag köpte ida osså :) imorgon e de freda å då blir det fredags mys :) sedan på lördag ska Tim tävla å vi stå i kiosken å lite så + att man ska vara lite barnvakt åt bebiz :) ska bli sjukt kul att se honom tävla :) <3 åker hem på lördakväll med vilket jag inte ser framemot :(
Nej nu ska jag fortsätta att njuta :)

Pusss på er <3


Tisdag

Så då var tisdagen med snart över!
Idag så bestämde vi oss för att åka till Ikea i Jönköping , så jag, moster å Tilde klädde på oss å begav oss dit :)
Usch det värsta med att åka till Ikea är att det är såååå mkt man vill ha men inte har råd just nu till att handla! Men det är bara till att jobba lite å tjäna litta mer stålar så ska det nog handlas sedan ;) efter att vi kom hem så kände jag att jag att ja var as trött så efter lunchen så satte jag mig vid tvn å upptäckte då att jag nästan somna där så jag gick å la mig en stund!! Annars har det varit en super mysig dag, saknade dock solen men det sägs att det ska bli varmt imorgon å resten av veckan nästa :D så tummen upp för det :)
Nej nu ska jag kolla bb å sedan nassa, ny dag imorgon :)
Btw hittade billiga onepices idag som jag funderar starkt på att köpa :D

Godnatt Skåne å Småland !


Gutt

Ja då har denna dagen gått, har inte gjort så där värst mkt mer än att ha varit i affären å handlat lite :) sedan har man bara slappat å myst med bäbisen :)
Så nu ska man alldeles strax hoppa i säng, ny dag imorgon ;)

Natti natt <33


Småland

Ja då har man landat i Småland :)
Tog tåget från Hässleholm vid 9.53 å var framme i Nässjö lite efter 11 :)
Super mysigt å härrligt att få ha kommit hemifrån en vecka nu! Men på lördag åker man hem igen till verkligheten så ska verkligen njuta å vila ut denna lilla minisemestern å umgås å gosa mkt bäbis :)
Nej nu blir det till att sätta sig vid tvn å ha söndags mys, en ny dag imorgon å då får vi se vad det händer för ngt spännande :D

Puss på er alla i skåne ;) <33


Ap ........

Fy fan för dig, åh jag blir så jävla less vill så gärna släppa dig men du har satt en kniv i magen på en!! Fan jag blir så jävla ledsen på mig själv å besviken, jag fattar inte ens varför jag bryr mig :S eller jo egentligen gör jag det men jag vill inte erkänna att de e så, USCH för sådana människor som dig , dra åt helvete, hoppas du drunknar eller nått åt det hållet!!!


Upp o ner!

Upp o ner, ja det kan man verkligen säga att de e nu... Har feber som går upp o ner, ett humör som går upp o ner å en massa annat som bara går upp o ner!
Men men nu ska jag inte sitta här o beklaga mig, e juh bara dålig, fast jag hatar att vara det!
Idag ska man i alla fall bara sitta hemma å inte göra ett skit mer än sova, slappa å ta hand om sig själv! Ska absolut hålla trutten hela dagen!
Var på vårdcentralen hela fm igår, satt nog å väntade på att få träffa doktorn i 1,5 timme, å bara för att få reda på att det ikke var halsfluss utan bara ett rejält virus! YIPPIE! (NOT)
Så det blir en väldigt lugn helg för min del!

Har även idag beställt å betalt resan till småland, ska bli så himla härrligt att bara få fly skåne en vecka eller så!
Så den 18 Mars sitter jag på tåget dit.



Åsa Sara Madelen Östberg

Födelsedagar!

Ett stort GRATTIS i efterskott till min lillasyrran som den 25/2 blev 17 år :)



Och ett stort Grattis till mig själv som blev 21 den 27/2 ^^ höhö




Åsa Sara Madelen Östberg

Big Brother!

Haha ja alltså vad ska man säga om detta program!?
Det är bara ASGARV på det hela egentligen, de e många som frågar varför man tittar på det å att det är ett jävla skit program, men jag tycker det är så sjukt jäkla roligt å baara titta på dem o bara kommentera hur dumma i huvvet de e xD Ahh haha, ja å ibland vill man bara skjuta dem å säga hur patetiska dem e .... Men ja det är underhållande å man får sig ett jävla gott skratt ^^





Åsa Sara Madelen Östberg

En massa tankar!

How many times would it takes for me to get it right?

Usch klockan e redan tolv å vad gör jag, jo ligger å funderar som vanligt å lyssnar på böl musik... Inte så ovanligt när det kommer till mig..
Ligger å tänker mkt på vad som kanske kommer att hända i framtiden eller ja som jag vill ska hända rättare sagt.
Men jag vill bara kunna släppa alla mina tankar å bara ta sakerna för var dag! Men det ser inte så ljust ut förtillfället.. Men så tänker jag alltid med..
Usch jag brukar ändå säga till mig att "nu ska du inte tänka så, tänk positivt, tänk på dina nära å kära" men ibland så orkar jag inte bry mig, tar bara å stänger in mig själv å bara låter allt vara som de e!
Fan alltså jag vill inte hamna där jag var för två månader sen eller när de nu var.. Fy attsingen.

Sitter å funderar på att bara dra till småland med mostern å kusinen när de ska åka hem igen, bara komma härifrån å få starta om hjärn kontoret å skita i allt här hemma.. Nej men usch blää å tvii vad fasiken ska man göra..

När jag tänker på det nu så finns det alldeles för mkt måsten, när jag gick på en promenad med Diddi idag så pratade vi lite om sommaren som ska komma å vad vi vill göra, jag vill vandra, åka på äventyr å bara göra en massa skoj! Inte bara göra en massa måsten utan leva det livet som man vill...
Jag hoppas på att få möta den stora kärleken med snart, jag har varit ensam alldeles för länge å nu e snart bara jag kvar själv som singel, å alla pratar om par dejter å de e bara par när man träffar å umgås med sina vänner å där sitter man själv.. Men som sagt så har jag sagt att han kommer när han ska komma men det får väldigt gärna vara detta året!

Nej usch nu ska ja lägga mig å läsa den spännande boken som Tess har lånat till mig :)

Puss på er <3



Åsa Sara Madelen Östberg

RSS 2.0