Mamma, Sara , Lillasyster dag =D

Ja som överskriften säger så har jag varit med mamma och syrran sedan halv tio idag! Helt otroligt och vi har bara skrattat och njötit av dagen tillsammans :) Det gillar jag skarpt, så nu har jag fått min lilla önskning sedan de fick semester :) Ville ha en tjejdag så :) Men det kommer fler roligheter som hela familjen ska göra så det ska bli kul :) Det blir Öland en dag, sedan när pappa fyller år så blir det ut och äta och bio och sedan ville mamma åka till brösarpsbackar med och fika på café annorlunda :D WIIIE! 

Ja detta sommarloovet har varit ganska så naajts än så länge, hörbydagarna var roliga, k-dagarna var bäst och allt som har hänt har bara varit helt underbart :D

Kommer att bli så mkt mer nu i sommar :) Som sagt allt det med familjen och sedan alla fester som väntar ;) André blir juuh snart 20 med så då blir det fete fest med ;) Och sedan har vi Annie och Daniella med som blir 20 i år ;) Men det är i och för sig inte i sommar men ändå ;) Men det planeras för fest här hemma med snart och de ska vara mäktigt =D ;) hihihihihihi

Jobbet går ganska så bra :) Men väldigt LÅNGSAMT! Hahahahaha, men ska blii skiit kul att få se resultatet sedan när allt e färdigt :D

Ngt som jag med har planerat in är LISEBERG, GÖTEBORG när jag har jobbat klart =D KUL KUL, ska bara få med mig ngr också^^ höhöhöhöhöhö
Sedan får jag inte glömma bort att jag måste upp och hälsa på både kusinerna och lilla Sofie som e sååååå saknad =D <3

Nej nu ska man sätta på sig lite kläder och bege siig till hästarna med mamma och syrran :))

Njut, Läs och Komentera!


PUSSAR FRÅN SARA <3


Bra start på morgonen... NOT!!!

Hahaha ja då har man vaknat upp från en härrlig nattsömn, fast den var inte så härrlig klockan 6 imorse!
Började först med att mamma hade startat sin jäkla buss taxxi och lät den stå igång i nästan 20 min... Eller kanske inte så länge men det kändes så! Men skit samma, den bilen låter ungefär som en traktor när den står igång fast mkt högre och mkt jobbigare ljud, jag trodde fan att jag skulle bli tosig! AHHH! Och sedan när man hörde att hon skulle köra iväg så tänkte jag bara YES! Kör med deej nu, men neeej då hade hon glömt ngt där inne -.- usch och suuuck var det ända som kom ur tanken, sedan ÄNTLIGEN hoppade hon in igen, MEN NEJ! Då hade hon glömt ngt ytterligare :O:O Ja jag blev jävligt frustrerad för att hon inte ÅKTE sin väg! Men tillslut så körde hon och jág bara tack och lov lite lng och ro.. (trodde jag), nej då blir vi kissinödiga också, så ner till toa osv... Senda när man äntligen kom up till sängen igen, då börjar det först med att ngns mobil ligger och spelar, ett alarm skulle jag tro att det var! Och hundarna sprang utanför min där.. AHHH jag blev galen! Men tillslut så blev det ÄNTLIGEN tyst och jag bestämde meej för att stänga mitt fönster, sedan så fick man somna igen!
Vaknade dock med ett varmt rum!!!

Ja så såg min morgon ut och jag e fortfarande AS trött..

Veckan som har gått har både varit bra och dålig, men så e den för alla.. VAr i kivik i Tisdags med Emma, Ponta, Tess, Macke och André :) Mkt trevligt, hittade en sjuukt snygg tunika, jag och Emma åkte tom en karusell men den sätter vi oss aldrig i igen! USCH hahaha den snurrade den! Annars så har man bara slappat alla de andra dagarna förutom igår då jag och Hanna jobbade ngr timmar :) E ledig till Tisdag nu så det känns ganska så skööönt! Men blir jobb 4 dagar nästa vecka!

Ikväll är det poolfest hemma hos Ponta. Ska träffa Macke och Tess vid affären och åka med dom dit, hoppas på att man har fått sin lilla lön idag, men vi får väl se!

Neeej slappa lite nu och sedan frukost osv.





PUSSAR FRÅN MEJ <3


SARA DAGEN =D

Skriver ett snabbt litet inlägg idag bara för att det är min namnsdag :)




PUSS FRÅN MIG <3


Inte en sådan dag igen!

Idag mår man inget vidare igen!
Jag vet inte vad det är som händer, men det är ganska så mkt, både när det gäller känslor och vänskap!
Jag känner att jag bara kan sitta rakt upp och ner och gråta.... Detta har börjat mkt oftare nu än vad det har varit innan, fast sedan tänker man mkt med på hur dum och korkad man har varit med åren som har gått och allt som har sårat en som fan och vad själv har gjort!
Visst jag är nöjd med alllt som jag har och som jag gör... Jag har aldrig haft så mkt jobb som jag har denna sommaren och det är jag evigt tacksam för :)
Men det är ngt som spökar inom meeej, ngt som bara kan komma hur som...

Jag har börjat tro på det mamma säger att det ligger i släkten med att må skiit, för både min syrra och mamma kan helt plötsligt må skiit precis som jag gör nu... Och om jag och min syrra inte gör ngt om dagarna så får vi tänka alldeles för mkt på allt och då leder det automatiskt till att vi börjar att tänka mkt duma och konstiga tankar!

Idag skulle jag behöva ha ngn vid meej som bara håller om en och säger de tre stora orden!



PUSSAR FRÅN SARA


Måste bara få skriva av mej!

Känner att jag måste skriva av miig lite nu, dagarna som har gått denna veckan har gjort att man mår inte alls så bra som man vill må på ett sommarlov.... Eller sommarlov och sommarlov, ledighet som man nu måste kalla det innan man blir "vuxen" skaffar sig en utbildning och skaffar eget! Ibland känner jag bara för att flytta tillbakantiden så där ngr år, men när jag tänker efter har de senaste tre åren inte varit dom bästa, men det har även hänt en massa bra saker, som att jag har mött de absolut bästa människorna någonsin, gymnasie tiden var bra, 1:an kanske lite mindre bra men sedan har det bara blivit bättre med åren därefter!

Någon som jag saknar sjukt mkt nu är min ros, Jea jag saknar deej så mkt och det ska spenderas mkt tid med deeej när du kommer hem, känner att jag skulle behöva ngn att snacka med just nu, men vill inte ta det på tele för jag vill inte gråta deej i örat! Känner att jag håller på att bli deppig igen och det kan jag säga att det beror på att inget händer just nu om dagarna och mina tankar bara flyger runt hela tiden, och det är inte lite heller, handlar mkt om vad som kommer att hända i framtiden, döden och en massa! Ska jag vara ärlig är jag skiit rädd just nu och det känns inte som att det finns ngn att snacka om med just dom sakerna, för ingen har tid längre! Eller så har de flyttat eller så är de borta i 4 veckor :(

Blev lite besviken med idag, men inget som jag vill skriva ner här, tycker bara att en person ska bry sig lite mer om en och inte att jag hela tiden ska behöva smsa, ringa och fråga om vi ska göra ngt! Sjukt trött på att bry mig längre så nu väntar jag bara på att personen ska bry sig om meej och göra det som jag brukar göra för den personen!

Jag har tänkt på en sak väldigt länge och det är att det är inte lätt att bli vuxen eller ngt av det, njut så länge ni bara kan ni som fortfarande går i skolan..... Jag kan inte tänka meej själv att om ca ett halv år blir jag 20 !




PUSSAR FRÅN SARA <3


RSS 2.0