.*.*.30/7 2011.*.*.

Hej hopp gummisnopp :)
Jaha då har vi landat i lilla Eksjö, hemma hos moster Ann och kusinerna Hanna och Tim, samt Anns sambo Stefan :)
Morbror Björn var också här, så nu är det fullt hus! Det är jag, syrran, mamma, lillebror, moster, kusinerna, Stefan och mobror, samt två hundar och två katter :)
Vi har precis fått i oss lite frukost, så nu ska man snart ta sig en dusch och sedan får vi se vad som händer denna dagen, dock ingen solväder så sola kan man inte göra eller bada! Vi ska i alla fall till affären för att inhandla lite :)

Nej nu ska jag vara lite mer social av mig!

Dagens bild får bli en liten sommar bild!
.*. Åsa Sara Madelen Östberg .*.

.*.*.28/7 2011.*.*.

Hejsan alla glada :)
Sitter just nu och lyssnar på Jay Smith, hade helt glömt bort alla hans helt underbara låtar som han sjunger till ;)
Ska alldeles snart gå ner och få lite färg i håret! Sedan ska man packa inför imorgon med, åker nämligen direkt till Småland efter jobbet :D

Men tänkte att jag skulle skriva lite om denna dagen innan :)
Gick upp vid 5 som sagt, inget jätte roligt precis ^^ Men upp kom jag i alla fall, var dock inte så kul när man tänkte på att jag skulle jobba och mamma och syrran skulle till Ullared!! Bajs på dom!
Men tjugo över sex var jag på plats och öppnade :)
Dagen har dock varit väldigt seg och dryg, men med lite film tittande, uppträdande och lekar så har dagen gått lite små snabbt! Jag fick i alla fall sluta halv tre idag, NAJS!
Sedan har man bara slappat lite och sedan dansat lite på rummet! Och ätit lite kvällsmat så klart ;P

Dagens bild får bli på mej, Elias och Jea, från våran avslutningsbal som vi hade efter studenten :) <3




.*.  Åsa Sara Madelen Östberg .*.


.*.*.27/7 2011.*.*.

Halloj :)
Jaha då var det onsdag kväll då , sjukt vad veckorna går fort när man har semester och sommar, fast just nu jobbar jag men det är bara denna veckan vilket är sjukt skönt :)
Imorgon jobbar man mellan halv sju och halv tre, har öppningen och måste då vara på jobbet vi tjugo över sex :P
Ikväll blir det bara en massa slapp och komma i säng i tid, för imorgon ringer klockan 5!

Igår var man som sagt på mariamagdalena marknaden med mamma och syrran, mormor var också med !
Köpte en ny och egen väska, gottis och foppisar :) Sjukt snygga, köpte dom i färgen turkos så dom syns i alla fall ^^

På fredag jobbar man sin sista dag på detta jobbet, sedan har man ledigt i ca 4 veckor innan pluggandet sätter igång! Men hoppas på att man kanske blir inringd ngn gång i höst :)
Åker även upp till småland (Eksjö) för att ha lite semester hos mostern och kusinerna mina :) Blir jag, mamma och syrran som åker upp! Vet dock inte hur länge vi stannar men måste vara hemma till nästa helg igen då det är 20 års partaj ;)

Blir en bild på kusinerna idag :)

Hanna och Tim :)<3


.*. Åsa Sara Madelen Östberg .*.


.*.*.25/7 2011.*.*.

Gokväll alla :)
Sitter just nu och lyssnar på min lugna musik på spotify, sjukt underbart att bara sitta helt själv på rummet och lyssna på listan :)
Är juh trots allt sjukt trött idag efter jobbet, fick nämligen inte ngn bra sömn inatt, låg och vred och vände, inget var bra :P Och tankarna de bara flög omkring så att man blev helt tokig, det var så illa att jag fick säga åt mig själv att sluta haha xD Låter kanske wierd men vi är inte alla normala som sagt ;)

Idag på jobbet så var det ganska så segt, men vad gör man inte för att tjäna lite extra pengar och att få göra ngt om dagarna :)
Men jag har verkligen hittat rätt, detta är verkligen det jag ska hålla på med :) Visst visa barn vill man bara ''''''''''' , men vissa barn gör ens dag helt hel och man går hem med ett leende på läpparna, dock med tröttheten ;P

Ngt som jag mer skulle vilja skriva att jag älskar min pappa :) Jag vet inte vad jag skulle gjort utan han , han e fixaarn och den rara :D <3

Ngt som jag också sitter och funderar på hur fort tiden den går! 20 år har redan gått av mitt liv och jag är halvvägs till att starta mitt egna liv, det enda som saknas nu är ett fast jobb, ett eget hem, egna barn och den stora KÄRLEKEN :)
Jag sitter ofta och tänker, hmm undrar vad jag gör om 10 år eller så, lever jag då?, har jag jobb?, barn?, e jag gift?.... Ja det är så mkt!

Nej nu ska jag allt hoppa i sängs snart, ska bara lyssna litta till på min goa lista :D
Jobb mellan 9.30-18.00 och sedan blir det mariamagdalena marknaden med mamma, syrran och mormor <3


.*. Åsa Sara Madelen Östberg .*.


.*.*. 24/7 2011 .*.*.

Hej alla goa läsare !
Tänkte att jag bara skulle skriva lite grann innan man hoppar i säng!
För imorgon väntas nämligen jobb mellan 8-16.00. Ska bli riktigt skönt nu efter två veckors ledighet, att få komma igång med ngt igen!
Saknar barnen ngt otroligt och umgänget där :)

Tänkte även att jag skulle skriva lite om vad jag ska hitta på nu resten av sommaren.
Denna veckan som nu kommer är det jobb om dagarna, och till helgen ska jag träffa min efterlängtade tös <3
Sedan ska man besöka släktingarna i småland :D Ska bli så kul sedan i september då den nya kusinen kommer :D <3
Och den 6 augusti så är det 20 års partaj som gäller i lilla arkelstorp för lilla Maria :D
Och efter det så ska jag och familjen åka till stenshuvud och vandra o gå på café annorlunda :D Sedan ska man även hinna åka till Alles stenar (stavning?) Och den 9 augusti så åker vi till gbg för att gå på liseberg :D
Så ja jag har en massa som ska göras, får juh inte glömma alla sommar fester som är kvar och alla roligheter som man vill hitta på med en massa goa och underbara människor <3
Och alla grillkvällar, spel kvällar m.m , åhh ibland är bara livet för underbart!
Men jag undrar vart sommaren har tagit väder?? :(( Usch jag saknar solen, har juh knappt kunnat sola en enda gång!
Men men man ska inte deppa utan bara be och tro att den kommer snart :)

Nej nu måste jag hoppa i säng, klockan är nu 23.47 och klockan ringer 06.10 för då ska man upp och duscha osv!
En massa pussar och kramar <3


.*. Åsa Sara Madelen Östberg .*.


Bjuder på en liten sommarbild från ngt år sedan :)


Btw den 22/7 (i fredags) hade jag namnsdag ännu en gång och då var det madelen :)


.*.*. 19/7 2011 .*.*.

Åsa Sara Madelen Östberg !


Kvinnonamnet Sara, Sarah är ett semitiskt (abessinska, arabiska, araméiska, assyriska, hebreiska hebreiska) namn som betyder "furstinna" eller "prinsessa" eller "härskarinna".
I Gamla Testamentet var Sara Abrahams hustru som födde honom sonen Isak vid 90 års ålder. Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almanackan redan på 1600-talet. Namnet var mycket populärt på 1980- och 1990-talet. Åren 1989 och 1990 var Sara det vanligaste flicknamnet. Även om populariteten sedan dess har avtagit något är det fortfarande ett mycket vanligt namn. Den 31 december 2005 fanns det totalt 65 487 personer i Sverige med namnet Sara eller Sarah, varav 44 766 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 971 flickor namnet, varav 569 fick det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 19 juli där det inleder fruntimmersveckan.
.*. Åsa Sara Madelen Östberg .*.

BLOND ELLER BRUNETT!

Ska man vara blond eller brunett ??
Snälla lägg eran röst och hjälp mig!! :D


.*. Åsa Sara Madelen Östberg .*.


.*.*.18/7 2011 .*.*.

POSITIVA SIDAN!

Hej hopp alla!
Var ett bra tag sedan man var här inne och skrev nu!
Men har bara inte haft lust och ork helt enkelt!
Sista inlägget var då innan man blev 20 och nu har det redan gått 5 månader ^^ höhöhö obs!
Ja nu e man vuxen som man säger , men jag känner ingen skillnad mer än att man nu själv kan gå in på systemet och få precis det man vill haha ;)

Det har hänt en hel del med sedan jag skrev, den 21/2 började jag med en grupp som kallas för kompetensarna, där gick jag och fick höra en massa om hur arbetslivet ser osv och detta höll på i 6 veckor! Därefter så fick jag min praktikplats på tollarps skola hos världens bästa handledare <3 Där var jag i 6 veckor men förlängde sedan den ytterligare till den 14/6 då skolan hade avslutning men efter det så förlängde jag ännu en gång till den 8/7 så sammanlagt var jag där från den 1 April till den 8 Juli och det har varit SUPER KANON :D <3 Jag kommer att sakna dom alla men v 30 får jag träffa ngr av gullungarna igen :D

I Våras så sökte jag även  in till min linje och det kan jag meddela att där kom jag in så i höst och 3 år framåt så e det studerande som står på mitt shema :D Och ska även flytta ner till lilla Tollarp och ha mitt eget plajs! Längtar redan :D



NEGATIVA SIDAN!

Ngt som är mkt irriterande just nu är min kropp den mår som sämst, allt blir bara fel och allt är fel.... Tror det har lite med att Jea har åkt osv, sjukt jobbigt... Men jag saknar henne ngt fruktansvärt och vill bara att hon ska komma hem igen snart :( Men jag mår psykiskt dåligt väldigt ofta nu, det kanske inte syns men det finns inom mig, men det ska inte visas heller! Jag är stark! Men jag känner att det behövs skrivas av lite här....  

Ibland önska jag att man kunde radera ut lite av sitt minne! Det som hände för 2 år sen det kommer jag aldrig att glömma och det skrämmer mig mest av allt!
Nej ta och låsa in mig själv hade varit ganska så skönt, men det kan jag inte göra för då blir det bara värre. Nej jag ska försöka se framåt, eller ja det gör jag varje dag men ibland tar det bara stopp och det är då tårarna tyvärr kommer!
Det värsta med allt detta är att jag är rädd!

.*. Åsa Sara Madelen Östberg .*.


RSS 2.0