Uppdatera kanske?

Jaaa nu har det gått en vecka sedan man sist var här inne och skrev.....
Tänkte bara skriva att operationen gick jätte bra och det läker jätte fort på meeej, har dock ingen känsel i varkens hakan eller underläppen, men det kommer tillbaka så småningom :)

Har bara varit hemma hela veckan som nu snart har gått, bara vilat och slappat och mått upp och ner hela tiden, tog ett bra tag innan man fick rätt på sin kropp igen, men snart är den helt återställd :)

Nu är det bara mindre än 2 veckor kvar till studenten och det har redan gått 1,5 vecka sedan operationen!

Idag(lördag) har man hunnit med en massa, eller åkt bil en massa ^^ Har varit både i Linderös, sätaröd, sönnarslöv, stan, eco, willys och skopunkten ^^
Har hittat mina studentskor nu och jag e nöööjd :) Nu saknas bara smycken, väskan och underkläderna ;)

På Onsdag är det ÄNTLIGEN dags för skattjakten och veckan efter på Tisdagen är det karnevalen och sedan på Fredan så är det våran tur i kristianstads kommun att få springa ut och ropa "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN"

Har även köpt alla sakerna inför studenten nu förrutom maten!

Annars ka jag väl inte mer än säga att jag saknar allt umgänge, men imorgon(måndag) får jag äntligen se dom igen :) Vi ska nämligen då ut på en liten vandring med BF3A och BF3B :)

Annars i Fredags så var man på hajk med TG som en avslutning för denna terminen, där var man även med och diskuterade om att de bara kan ringa in mig när de behöver vikarie och lite ledare och så vidare :)

Fick även veta nu i veckan att man har fåt ett bra jobb med i sommar, nämligen att städa lokaler och lite så :) Mkt bra , enligt meeej då^^

Men jobb blir det inte bara i sommar, det blir småland besök och även ett besök i Motala ! Men sedan blir det många sena kvällar, bad och FESTANDE! Får juuh inte heller glömma hörby marknad och k-dagarna :D

Neeej nu ska jag lägga meeej, var uppe halv 8 imorse och har inte sooovit så bra alls inatt, så ni kan juuh tänka er hur man mår efter en sådan här dag^^ Även upp och fortsätta röja där ute och fixxa det sista med skolan!

Pusssssssssss och godnatt på er <3<3<3<3





3 dagar kvar!

Jaha och så var det Söndag redan.....
Har inte gjort ett skiit mer än att dö denna helgen... Hände bara ngt roligit i Torsdag och det är jag väldigt glad för!

Imorgon så är det dags för blodprovet som jag inte har sett framemot precis :S
Går bara en dag denna veckan som kommer, så tisdagen är den sista dagen innan man inte ser mig på 1,5 vecka igen!
Onsdag så är det dags för operationen och kommer inte hem igen förrens till Fredagen, vilket jag hoppas på med :)

Sedan kommer man tillbaka igen lagom till vandringen med BF3A och BF3B.... Och sedan är det dags för skattjakten.... =D Tusan vad vi ska göra K-TOWN farlig hhhaaha ^^

Men men idag blir det bara slapp igen som hela denna helgen har varit!

Pusssssss på er <3<3<3<3<3




En av bilderna från i torsdags :D <3


Helg redan!





Jaha då var det redan helg då ja!
Gick bara tre dagar denna veckan vilket kändes väldigt skööönt, fast var bara där i måndags och idag, pallade inte igår och kände mig inte riktigt bra eller på humör för det!

Konfan i Söndags gick jätte bra, släkten var nöjda med både mat och efterrätt och systern min såg väldigt nöjd ut också :) Vill ni se bilder från det kan ni kolla min facebook eller bdb men dock är de inte inlagda än^^

Idag så har man inte gjort så mkt, mötte upp Hanna på stan för att luncha ihop och då stötte vi även på Hindis och hennes klasskamrat på samma ställe, så vi lunchade ihop alla fyra :)
Efter det tog jag och Hanna en liten snabb sväng på staden medans vi väntade på Jea och Evve som skulle hämta oss! När de väl kom så åkte vi hem till Jea för att vänta på Emil :)
Där blev det mycket girl talk och skratt :)
När Emil kom så begav vi oss till Tollarp dä vi stötte på pappa så blev till att man åkte med honom hem istället :)
Men innan man kom hem så körde vi och köpte en ny bärbardator :)

Vi har köpt en massa saker nu de senaste dagarna :) I Måndags kom våran nya soffa också, sjuukt naajs e den :)

Annars ikväll så har man bara haft myskväll med familjen, fast alla har varit ganska så trötta och alla har inte varit nere samtidigt men men jag hade myskväll med mamma och pappa i alla fall :)

Imorgon så kommer ngr hit på kvällen där det kommer att bli grillning och kubbspelande :)
Även andra roligheter :D
Kanske gör en liten tipsrunda vem vet ;)

Neeeej nu ska man snart nassa känns det som, känner hur ögonen bara blir allt tyngre och tyngre!

Godnatt
och
pusssssssss på er <33333


Hmmm..

Har inte skrivit på ett tag för har inte orkat eller haft tid!
Men veckan och helgerna har varit bra! Valborg var kanon =D

Ikväll blir det familjemys framför stefan och krister som idag visas på tv4 =D

Imorgon så konfirmeras lillsyrran så ska upp tidigt men blir lite kalasaktigt efter så det kommer att bli kul =)

Annars så är det snart bara 1 månad kvar till studente, 1,5 vecka kvar till operationen, 1 månad kvar till karnevalen 0ch lite mindre en 1 månad kvar till skattjakten =D

PUSSSSS PÅ ER <3<3



RSS 2.0