Sara <3 Jea

Taaack mitt underbara hjärta för att du har fiixat en sådan snygg header =D Sjuukt glad för den och du e helt amaziing <3 LOVE YAA <3 Gulligt inlägg med, kommer att sakna deej sjuukt mkt nu när du har åkt iväg :( Men vi får ta igen det igen när du kommer hem till lilla Skåne igen ;) Kanske har hänt mkt då och kanske behövs en del snack då med ;)
Hoppas du får det bra uppe i Umeå och självklart kommer jag att både smsa och ringa deeh =D


Har inte orkat skriva så mkt på bloggen, är inte så aktiv, har faktiskt tröttnat på att sitta framför datorn ganska så rejält!
Men det är sommar med så man är mkt ute istället för att sitta inne och ruttna =P
Har semester imorgon med och sedan jobbe dag på Onsdag!

Måste bara påpeka att jag HATAR tandläkaren just nu, ska dit imorgon bara för att en ska kolla på mina tänder innna hon går på semester! I HATE YOU!

Men men hoppas alla ni andra har en bra sommar för min den har varit bra än så länge =D <3<3<3




PUSSAR FRÅN SARA <3


Present till dig!

Jag har haft supermycket att göra under den sensaste tiden, och mycket har handlat om att få vampiressbloggen klar nu innan jag åker vilket är om ett par timmar. Men jag valde att rusta upp din blogg och snygga till den, och jag hoppas att du inte blir besviken av att här inte är något grönt. Grön är fakitskt en otroligt svår färg att jobba med för att det ska se bra ut. Och jag är ju superkräsen också så det kan vara en anledning. Allt enligt mig måste vara perfekt.

Iallafall så hoppas jag att du är någerlunda nöjd med din nya design och header. Jag är nog inte 100% klar, men det som fattas är minisaker som inte syns precis.

Vi ses om 3-4 veckor nu gumman och tveka inte att smsa eller ringa när du vill, för det får du!

Älskar dig / Jealicious

Rörigt ^^

Som ni ser så e det ganska så rörigt på bloggen just nu, men Jea försöker att fiixxa den så gott hon kan och när hon har tid^^ Dock så om ni trycker på min bild så kommer det upp fakta om henne och det ska med självklart ändras ^^

Har inte skrivit på ett bra tag nu men ibland så pallar man helt enkelt inte att skriva ngt inlägg ^^
Well well well....

I Fredags tog man som sagt STUDENTEN! WIHOOO säger jag bara ;) Dock öste det ner när vi sprang ut och slutade när vi kom in med flaket istan och var sedan uppehåll tills kvällen närmande sig då man skulle in till stan igen... Kul eller inte ^^

Sitter ibland och tänker att nu har man slutat skolan, vafan ska man nu göra :S Men jag har faktiskt planerat och satt lite mål med mitt liv just nu... I sommar tex ska jag plugga mkt på körkortet så det blir färdigt till hösten, sommarjobba lite smått nu, vara vikarie och frivillig konfirmandledare... Och sedan till nästa år så ska jag plugga och funderar även på att skaffa mig en egen lägenhet, ja vi får allt se vad som änder =) Men hoppas på att det kommer att gå som man vill =)

Ikväll så ska man till bosarp och grilla med, Hanna, Emil, Linus, Linus och Jim =) Så våran chrysler ska ut på ett litet äventyr ;)

På Lördag har vi även vårat sista student firande med våran egna bal som jag, Hanna och Jea står för =D Ska blii kanon kul, så har hela morgondagen planerad med att handla klänning till mig och allt som vi ska ha, sedan ska vi även duka och fixa inför Lördagen med våra serverare ;) Måste snacka med DJ:n med!!!!

Ska även på handledare kursen med pappa på Lördag vid tio, YIPPIE att sitta där i 3 timmar ^^

Men men ska pysa nu Hanna och dom kom nu =D

PUSSSSSS <3<3<3<3<3<3<3




Lite student bilder!!



Småland =D

Sitter just nu och lyssar på love generation med kusinen Hanna :)
Har varit är sedan igår, då blev det mkt skratt, drickande och badande i deras jacuzzi :) Sjuuukt mysigt :)
Idag har vi vari i Vetlanda och shoppat :) De hade till och med Gina där, gissa om man blev glad =D
Har även fiiixat naglarna idag =D Ikväll blir det mera badande och imorgon blir det hemfärd igen :( Men ser dom på studenten igen så :)

Ser sjuukt mkt framemot veckan som kommer och på Tisdag och Fredag smäller det om ngt ;)

Neeeej ska vara lite social nu :)

Pusssssssssssssssssssssssss <3<3<3<3





En bild på kusinerna mina :) Tvilligarna Hanna och Tim <3<3


En helt jäkla bra Tisdag =D

Idag så var man först i skolan och hade samhälle, eng B och Sv B....
Och man har även nu avslutat både engelskan och svenskan =D Såååå jäkla gutt :)

Efter det så blev det en sväng på staden med Sandra, Dannii och Josse :) Blev lite inhandlat inför morgondagen osv :)

Efter det tog man bussen till Hörby där man mötte upp lilla Hanna och Emil, en sväng hem till Ricky och sedan blev det mat :) Efter det så träffade man även på Mike ;)

Sedan blev man hem skjutsad, emil du e bara för snäll :)

Och nu så ska man alldeles strax få mat och sedan blir det till att packa två väskor hehehe xD Känns som man ska flytta hemifrån ;P Well well.....

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för våran skattjakt och det ska PARTAJAS och kläss ut om ngt ;)
Blir förfest redan vid 11 hos Jessica =D
Där ska vi fiiixa oss och supa =D
Efter skattjakten blir det hem till Jessica igen för att byta om, käka ngt mer och festa lite till och sedan blir det utgång med hela staden typ hahha xD
Sedan blir det till att slagga hemma hos Jea =) <3

Pusssssssssssssss på er och hoppas alla får en trevlig dag imorgon för det ska jäklar i det jag ha i alla fall ;)<3




RSS 2.0